AKDENIZ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5099 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Akdeniz. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 19:46 Het eten was niet heel erg warm meer bij aankomst. Ik ha gevraagd om bulgur rijst en witte rijst maar er was alleen bulgur rijst in de bakken en veel te weinig dus ze waren vergeten een schep witte riijst erbij te doen. Verder was het eten wel lekker
6 dec 2022 om 18:16 Shoarma was koud niet lekker te zoutig
6 dec 2022 om 10:05 Er zat zo weinig rijst in de kipfilet was aan de randjes verbrand en binnenkant was die niet helemaal gaar
5 dec 2022 om 12:20 Het eten was lekker, maar de prijs en hoeveelheid verhouding mag beter. Vooral van de vleeschotels.
5 dec 2022 om 0:28 Altijd lekker en vers eten
4 dec 2022 om 23:58 Heel lang gewacht op onze bestelling. Eten was niet aan te zien! Patat was nat brood van de doner zat onder de olie. Voorheen ook hier besteld een mix grill ook hetzelfde gehad. De derde en het laatste keer dat ik hier wat bestel.
4 dec 2022 om 21:44 Krijg geen turkse rijst terwijl ik daar specifiek om vraag. Witte droge rijst gekregen.
4 dec 2022 om 19:17 Heeeeerlijk!!!
4 dec 2022 om 10:15 Ik ben al 25 jaar vaste klant hier maar zoals ik gisteravond ben behandeld is niet oke ....ik zou heel graag een gesprek willen met Manger.
4 dec 2022 om 3:37 Echt heel lekker! Ik woon best ver, maar het eten was nog heerlijk warm toen het bezorgd werd. Bedankt!
3 dec 2022 om 12:32 Lekker en warm eten
3 dec 2022 om 8:19 Was lekker