AKDENIZ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6307 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Akdeniz. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 21:02 Was lekker bedankt
26 feb 2024 om 7:04 Jedzenie zimne zostawione pod drzwiami !
25 feb 2024 om 23:14 Eten en kwaliteit was gewoon top en lekker Helaas was de eten erg koud deze keer en bezorg tijd bijna 40 min
25 feb 2024 om 0:03 Het was top
24 feb 2024 om 20:14 Heerlijk
24 feb 2024 om 9:51 Deze keer eten was koud en bakjes waar eten in was doormekaar
22 feb 2024 om 17:46 Lekkere eten! Alles netjes voorbereid!
21 feb 2024 om 20:12 Ik woon op afstand en mijn eten was snel en warm bezorgd. Huisgemaakte doner van Akdeniz is super lekker.
21 feb 2024 om 7:19 Het mix grill was slecht ik proef niet wat je moet proeven van kwa smaak en bezorging was zeker niet supper snel en als je opbelt waar je bezorging is krijg je nog grote mond van een kleine jongetje! als of ik mijn eten gratis €krijg AMK ! -0 -0
20 feb 2024 om 13:44 Word slechter met de dag kwaliteit eten alles is echt achter uit gegaan… weetniet wat er mis gaan andere koks? Maar is niet meer zoals voorheen ook kippenvleugels niet gebakken zoals 1,5 jaar geleden dit is niet meer zoals toen. Van ++10 naar -0
20 feb 2024 om 11:40 The food is so delicious. Also this restaurant is super quick with delivery. I order from them every week!
19 feb 2024 om 8:17 Het eten was lekker maar de bezorging was veel minder. Het is een half uur later bezorgd dan aangegeven. En als het bekend is dat op zondag de bezorgtijd langer is, geef dat dan ook aan bij de duur van de bezorging bij het bestellen.