AKDENIZ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4926 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Akdeniz. Meer weten? Ontdek meer

6 okt 2022 om 0:07 Eten was heerlijk op tijd bezorgt
5 okt 2022 om 23:07 Ik bestel vaker bij hun maar vandaag geven zij aan 30 min maar als ik na bijna 1 uur later bel dan duurt het ook nog 20 min voordat ik het krijg. De bezorger gaf het aan of hij het te vies vindt om vast te houden. Teleurgesteld
4 okt 2022 om 20:04 Na 1,5 uur koude eten ontvangen wat erg jammer was aangezien de eten hier wel lekker is maar dit is 2e x dat mijn eten na 1,5 uur koud aankwam. Dus voor mij geen bestellingen meer Afhaal kan nog. Als je snel je eten wilt hebben moe je niet hier
4 okt 2022 om 10:25 Zonder twijfel. Beste restaurant van thuisbezorgd. Altijd snel, eten altijd vers. Vaak besteld nooit een klacht
4 okt 2022 om 2:12 Groetjes uit Eland
3 okt 2022 om 22:37 Eten was lekker warm, kipfilet was iets aan de rauwe kan voor de rest was heerlijk,
2 okt 2022 om 21:08 Alles was koud en ik had brood bij opmerking gezet, heb geen brood ontvangen!!
2 okt 2022 om 12:30 Eten bij hun is altijd lkkr kom er ook graag als ik tijd heb
1 okt 2022 om 23:48 Eten was wel lekker maar er lopen wel wat vonkers erbij .
1 okt 2022 om 23:01 Bestellen hier wel vaker en altijd lekker! Vooral het broodje lamspies en de lamsrack schotel
1 okt 2022 om 20:04 Normaal altijd lekker, maar vandaag echt oude durum… jammer het was echt niet ok vandaag!